Ezüstérmes bajnokok

VUK U12 fiú Székely Nemzeti Bajnokság 2015 2. hely

A Székely Nemzeti Kosárlabda Bajnokság​ U12 fiú kategóriában alapszakaszgyőztes Vuk csapat végül második helyen végzett, a Vendor mögött. A döntő mérkőzésen a vesztes sosem örül a második helynek - mi sem voltunk kivételek.

De, percekkel később, újból megszépült minden! 

Edzőként, nevelőként, csapattársként, számomra ők mind bajnokok. Ez nem "duma", nem bemagyarázom magamnak, vagy nekik. Így érzem, így gondolom. Szóval ez, számomra, az igazság :)

A döntőn nem a mi játékunk érvényesült, jobbnak bizonyult a Vendor. Minden elismerésünk, azon a mérkőzésen tényleg jobbak voltak. Gratulálunk, és, ha lehet ilyet mondani, örülünk is nekik.

De miért is ne lehetne? Végül is, barátaink! Másfelől megérdemlik, harmadjára pedig nekünk is jobb, ha örülünk, mintha hosszasan keseregnénk egy mérkőzés miatt.

Nem?! :)

Ilyen a sport - egy kiírásban bajnok csak egy van. Nyertes viszont lehet több.

Mind azok vagyunk, akik ezt a bajnokságot végig játszottuk. Izgalmas és küzdelmes mérkőzések, élményekkel teli kiszállások, sikerek és kudarcok a pályán, lépések előre az életben. Sokat fejlődtek idén (is) a gyerekek - nem csak a "tizenötös" a Vendortól, hanem az összes csapatból, mindegyik. 

Nagyon szeretek velük, a csapattal lenni. Nagyon élvezem ahogyan szemünk láttára nőnek fel, játékosként is, emberként is. Most Mangalia-ra készülünk, biztosan "jó buli" lesz - kb 120 csapat, intenzív kosár (és román :) ) leckék, újabb tapasztalatok, napsütés, tenger! :) 

Úgy-e, felnőttek, de jó lenne újból gyerek lenni? Bár amíg a vakáció tart :)

i.