Hatpontos kezdés a Székelyudvarhelyi Városi Kosárlabda Bajnokságban.

kedd, 17 november, 2015

A szezon-nyitó hétvégénk már csütörtökön megkezdődött, amikor felnőtt csapatunk Szovátára utazott, az "újonc" otthonába. Közel teljes kerettel léptünk pályára, kiéhezetten, sok-sok energiával. A Szovátai medvék tartották magukat az elején, de már a második negyedben, a "Kercsó sor" és Seres Lali vezényletével a magunk javára döntöttük a mérkőzést.

Vuk-Isk - Szovátai Medvék : 71 - 43

Ezt követően vasárnap két mérkőzést játszottunk Udvarhelyen, a Vendort meg a Bivalyokat sikerült legyőznünk egy valamivel tartalékosabb kerettel. Seres Lali hozta megint azt, amit a pályán tőle elvárunk, a 3 mérkőzésen közel 100 pontot szerzett(!!). Erősítést jelentett Ráduly Sanyi, aki a csütörtöki mérkőzésen nem volt, meg óriásit játszott Mezei Sándor is. Végeredmény:

Vuk-Isk - Vendor : 67 - 44
Vuk-Isk - Bivalyok : 80 - 70

Talán sosem volt még ennyire színes csapatunk. Három újoncot is avattunk ezeken a mérkőzéseken, a 15 éves Zerkula Lehel és Madaras Roland, meg a 14 éves László Tamás személyében. A 16-17 évesek már magabiztos, rutinos játékot mutattak, a huszonévesek vezérekké nőtték ki magukat, és a 30+ csapattársak is tudják még segíteni csapatunkat. Jó ezt látni, de az igazi eredményekhez még sok munka és kitartás kell.

Lényeg, hogy bizakodóak vagyunk, és várjuk a folytatást! smiley
I.