Minibaschet 1 - Útra kész!

péntek, 3 július, 2015

Lezárult a felkészülés, irány Mangalia! Két hetet edzettek intenzíven a 2003-as kiadású kis kosarasok, a Román Kosárlabda Szövetség (FRB) által szervezett országos bajnokságot megelőzően.
Nem lesz könnyű a dolgunk az első értékcsoportban ("piros csoport"), igazából nem is álmodunk pódiumról. De jó felmérő lesz, állunk elébe a kihívásnak, és kisvárosi csapatként is szeretnénk a mezőny első negyedében végezni.

Két évvel ezelőtt a vásárhelyi "babybaschet"-en 27. volt ez a csapat 78-ból, az akkori tizenkétévesek pedig 31. a 93-ból. Ezt a szintet tartani a reális elvárás, és sok-sok tanulás a cél. Na meg tengerparti nyaralás sem utolsó a vágyaink listáján! :)

Seres Lali, aki egész évben a csapattal volt és a mostani felkészülést is segítette, sajnos nem lehet velünk Mangalian, mivel pont ebben az időszakban "doktorál" Brassóban. Sok sikert, Lali, az államvizsgádhoz, és remélhetőleg mindannyiunknak egy jó hetünk lesz, és egészségesen, sok élménnyel gazdagodva találkozunk itthon egy hét múlva!

(A felszerelésünk a GKL-nél készült, és amellett hogy szépek vagyunk benne, remélhetőleg megvéd a kinti pályákon a forró júliusi naptól. Szeretnél Te is pólót, kendőt? Keresd a GKL üzletben a főtéren! :) )