Minibaschet 4 - Folytatódik a keresés

szerda, 8 július, 2015

Továbbra is keressük a megoldást. Már mindenhol néztük. Nincs a tengerbe, valahol máshol kell legyen. Csütörtökön megpróbálunk kissé magunkba nézni, mert tudjuk hogy több van bennünk.

Az eddigi játékunk a régi idők vasárnapokra érvényes forgalmi szabályozását juttassa eszembe, amikor egyszer a páros, másik heten a páratlan rendszámú autók közlekedhettek. Vannak jó és kiváló teljesítmények minden meccsen, de sajnos eddig csak felváltva húztunk, nem egyszerre.

Szerda reggel László Dávid volt megállíthatatlan, Huni és Árpi szemfüles, és megkerült Csabika (aki betegség miatt kihagyott egy meccset). Robi hozzáállása példás, közel állandó - bárcsak lenne ragályos!

Paál Dávid nagyon tisztelettudó, csodálattal és elismerően közelit az ellenfélhez - majd rájön, hogy ő is van olyan jó, ha nem jobb, és van hogy a meccs végére szerepet cserélnek: az ellenfél csodálja őt. Meg is nyertük most az utolsó negyedet, de ez nem volt elég Temesvár ellen, sajnos.

A második meccsen az ikr-ek visszatérése volt a jó hír. Ők talán a legszenvedélyesebb játékosaink (bárcsak ez is lenne ragályos!), de reggel pont ez a szenvedély vette ki őket a játékból. A bukarestiek ellen a többiekre is szükség lett volna, sajnos nem sokan közelítették azt a szintet, amire képesek.

Dániel első meccsen mutatott játékának ismétlését várjuk. Árpika kényszerhelyzetben fogát összeszorítva jól teljesít (talán többet kellene mélyvízbe dobni). Szabi leginkább a probléma feltárásában segít kérdéseivel, olyan kitartó a válaszok keresésében akárcsak én. Nándi pedig kész mindig a kevés játéklehetőséggel élni, emellett pedig boldogan vállalja a nagy hőségben a "spriccoló" szerepét.

Próbáltunk közösen beszámolót írni, ez annak az eredménye. A helyzet értékelésében nagy az egyetértés, nagyon reálisan látják a fiúk saját teljesítményüket.

Egy valaki kimaradt a beszámolóból, és néha a játékból is: a Csapat. Van a gyerekek között is, akinek feltűnt hiánya, ezért közösen fogjuk ma egész nap keresni. Pályán kívül láttuk, látjuk nap mint nap. Ha megkerül, többé nem engedjük, mert együtt szeretnénk Vele, és 1-2 győzelemmel, hazatérni!