Minibaschet 6 - Éééés... megvan! :)

péntek, 10 július, 2015

Nagyon jó napunk volt pénteken: végre megszületett a várva várt győzelem is, majd egy jó iramú, látványos és izgalmas mérkőzésen megszorongattuk a Piteşti legjobb csapatát. Ez utóbbit bár két ponttal kikaptuk, egy vékony hajszál választott el a (játékunk alapján megérdemelt) bravúrtól.

Gyergyószentmiklósi Sportiskola - CSS Targoviste : 20 - 11 (4-1,2-2,6-4,8-4) / Targoviste a 30. helyen végzett

Gyergyószentmiklósi Sportiskola - LPS CSU 1 Pitesti : 24 - 26 (2-8,6-0,6-14,10-3) / Pitesti a 25. helyen végzett

Ígértük hogy ha megtudjuk, elmondjuk milyen érzés amikor szárnyal a csapat. Hát most tudjuk, de elmondani nem könnyű. A Fantasztikus lehet, hogy közel jár, meg a Szenzációs.. de lehet hogy simán a JÓ érzés is ezt kellene jelentse. :)

Utolsó mangaliai napunkra virradtunk szombaton, 5 órakor talpon volt a csapat. Nem, nincs ilyen korán az utolsó mérkőzés, de ez a hét ez több, mint Minibaschet. Egy arasznyi felhő volt csak az égen, épp nem láttuk a napot a tengerből kijönni. A rákok már visszamásztak, egy köszöntötte csak a csapatot. De semmit nem számít, mert volt ott valami, amit megintcsak nem tudunk szavakba önteni. De éreztük mind. Már nincs semmilyen hiányérzetünk, ha ma nyerünk is csak hab a tortán. Mert tudjuk már, senkit nem kell legyőzzünk ahhoz, hogy elhiggyük: bajnokok vagyunk, mert jobbak vagyunk mint tegnap voltunk! :)