Székely Nemzeti Bajnokság U11-es döntő torna

hétfő, 5 december, 2016

December 3-án Gyergyószentmiklóson zajlott a 2015/2016-os idény elmaradt döntő tornája a Székely Nemzeti Bajnokság U11-es korosztályában. Mi a fiúk kategóriájában voltunk érdekeltek, amelyben 3 csapat mérte össze tudását: a VENDOR SK Székelyudvarhelyről, a KSE Kézdivásárhelyről és a VUK SK Gyergyószentmiklósról.

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy ebben a korosztályban mi voltunk legfiatalabbak az átlag 9 és fél évünkkel :) ( persze az edzőnőt nem számoltuk bele, bár ő is a legfiatalabbak egyike volt az edzők körében a hétvégén ) .

A VENDORT jól ismertük, hiszen találkoztunk már velük. Győztek le minket 40 ponttal, majd másodszor 15 ponttal….most harmadszorra pedig 20 pontos különbség lett a végeredmény.

VUK SK – VENDOR SK 10:30

Mivel a KSE előzetesen már legyőzte a VENDORT, tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk a kézdivásárhelyiek ellen és hamar kiderült számunkra az is, hogy ők lesznek a bajnokok az idén. A mérkőzés elején nagyon elhúztak, ami miatt kicsit megingott az addig bátor játékunk, de az utolsó negyedekben sikerült pontokat dobnunk, így 34 pontos különbséggel zártuk a mérkőzést.

VUK SK – KSE 14:50

Örvendtünk a bronzéremnek, annak ellenére, hogy kevesebb sikerélménnyel zártuk a 2016-os szezont. Bizakodóan várjuk a 2017-es idényt, ahol néhányan U10-ben (!) és U12-ben is tudunk játszani, ugyanebből a csapatból.

Székely Nemzeti Bajnokság U11-es fiú kategória helyezettjei:

I.hely KSE Kézdivásárhely
II.hely VENDOR SK Székelyudvarhely
III.hely VUK SK Gyergyószentmiklós