Újabb gyergyói sikerek a Székely Streetball-on!

hétfő, 22 december, 2014

Csíkszeredában szombaton megrendezésre került a 28. Székely Streetball, 12 fiú, 6 lány és 5 gyerek csapat részvételével. 5 csapat képviselte Gyergyószentmiklóst, méghozzá nem is akárhogy: minden kategóriában döntőt játszottak a mieink, a háromból kettőt meg is nyertek, és kettőn másodikok lettek. wink

A "kisfiú" kategóriában a teljesen gyergyói döntőben a "Hajdászok" szerezték meg az első helyet, míg az "Ez a név tuti nem foglalt" a második díjat is városunkba hozta. Mindkét csapat az "ISK-VUK" U15-ös játékosaiból állt össze: Zerkula Lehel-Imre , Roland Madaras és Tamas Laszlo alkották a győztes csapatot, valamint Attila Forika, Attila Szekely és Nemes Csongor a második helyezettet.

A felnőtt kategóriában ismét sikerült győzedelmeskednie a "VUK"-nak, bár ez alkalommal nem olyan simán mint legutóbb. Komoly kihívóik voltak ezúttal Matyas Lokodi, Lali Seres és Hunor Puskas hármasnak, de végül a házigazdákból senkinek sem sikerült őket megállítani. A gyergyói lányok is becsülettel helyt álltak, a 6 csapatból a "Csiptesd meg" a második helyen végzett, Csavar Boróka, Anett Karsai, Burján Anna játékának köszönhetően.

Gratulálunk az összes résztvevőnek, ügyesek voltatok!